Kokous- ja koulutustilaisuudet

KappelinrantaBusiness1

Kappelinranta tarjoaa monipuoliset tilat kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Kartanon alakerran tasokkaat kokoustilat ovat mitoitettu 20 ja 50 hengelle. Lisäksi kerroksesta löytyy erillinen ruokailuhuone. Kokoustiloissa käytössänne on langaton internetyhteys, valkokangas ja projektori sekä muu perusvarustus.

Kokouksia n. 20-25 hengelle voi järjestää myös saunarakennuksessamme. Isommat tilaisuudet voit kätevästi järjestää yläkerran tyylikkäässä juhlasalissa. Koko kartanorakennus on esteetön, ja juhlasaliin on lisäksi asennettu induktiosilmukka jotta kaikki pystyisivät yhtä lailla nauttimaan Kappelinrannassa järjestetyistä tapahtumista.

Kokousvieraat voivat majoittua kätevästi kartanon viereisissä, yhteistyökumppanimme Kappelinrannan Asunnot Oy:n asunnoissa, ja kokouspäivän kruunaa saunominen ja illanvietto kartanorakennuksen kupeessa. Tarjoamme kokouspaketteja edullisesti myös ruokailujen tai kahvituksen kanssa. Kerro toiveesi, niin järjestetään yhdessä toiveitasi vastaava kokouspäivä!

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan, niin mietitään yhdessä mitä Kappelinranta voi tarjota juuri teille!

Galleriaan > > >